Muzej iluzija

Muzej iluzija

POSETITE BEOGRADSKI MUZEJ ILUZIJA!

Istražite svet iluzija, doživite nemoguće i ne zaboravite da ponesete svoj omiljeni fotoaparat! Nudimo Vam intrigantno čulno i edukativno iskustvo sa pregršt novih, zanimljivih i još neviđenih iluzija!

Muzej iluzija predstavlja franšizu jednog od najbrže rastućih muzejskih lanaca, koji je do 2020. godine otvoren u više od 20 svetskih gradova. Prostire se na 3 nivoa i poseduje mnoštvo naučnih eksponata, od kojih je većina interaktivna.

Otvaramo prostor za izlet u svet koji očarava sve generacije!

Svet koji predstavlja savršeno mesto za nova iskustva i uživanje s prijateljima ili porodicom.

Posetite nas i budite sigurni da nećete verovati sopstvenim očima jer će Vam svet iluzija poljuljati poverenje u čula. Ne propustite priliku da naučite ponešto o percepciji, ljudskom mozgu i saznate više o naukama poput optike, geometrije, biologije i psihologije. Nakon posete Muzeju ćete razumeti zašto Vaše oči vide stvari koje mozak ne razume.

Hrabro uskočite u vrtlog iluzije koju stvara Vortex tunel. Vortex će Vas potpuno izbezumiti i naterati da se svojski borite u napredovanju kroz rotirajući cilindar i nastojanju da napravite svaki sledeći korak po potpuno ravnoj i stabilnoj površini.

Odigrajte partiju pokera sa svojih 5 klonova, uživajte u zbirci holograma ili poslužite nečiju glavu na tanjiru! Izgubite se u beskonačnoj sobi, istražite odnose veličina i fotografišite se u svim, ali baš u svim nemogućim pozama!

Odvažite se da zakoračite u svet iluzija koji Vas neće ostaviti ravnodušnim i podsetite se da su pretpostavke koje imamo o svetu koji nas okružuje ponekad zaista samo – pretpostavke.

Na samom kraju se zaustavite u pametnom šopu – prostoru sa didaktičkim igrama i mozgalicama i ponesite sa sobom sećanje na nezaboravan doživljaj!

Radno vreme:

Ponedeljak – Nedelja 9:00 – 21:00

 

 

Izvor: www.muzejiluzija.rs

Continue Nušićeva 11, 11000 Beograd

Muzej iluzija

0 events


Subscribe to newsletter

Get informed about the best programs! When click on "SUBSCRIBE" button, user accepts to receive Tickets.rs e-mail news.

Warning! The basket time limit is about to expire!
estimated time left:
00:00

item(s) in basket

total:


Time limit has expired. Please, put item(s) in to basket again.


Dear Customer,

This site uses cookies to enhance the user experience. Using our site you agree to the use of cookies. Privacy Policy

Accept