Program


Wine Masters 2021

Wine Masters 2021

Prvi put u Srbiji i regionu - više od 60 vinarija sa visokom svetskom reputacijom na jednom mestu!

Trenutno nema događaja

Ovaj događaj je istekao. Aktuelne događaje možete pronaći na www.tickets.rs

Poslednji datum događaja:: Četvrtak, Decembar 09 2021 14:00

Prvi put u Srbiji i regionu - više od 60 vinarija sa visokom svetskom reputacijom na jednom mestu!

Ekskluzivna degustacija 250 vina iz čak 20 zemalja, isključivo sa ocenama od 90-100 poena kod vodećih svetskih kritičara – očekuje vas na Wine Masters-u 2021 u hotelu Hyatt, 09. decembra, od 14.00-21.00 čas, dan uoči početka 17. Beogradskog Salona Vina.

Ovo spektakularno vinsko putovanje vodiće od vas od Abruca do Alzasa, od Barose do Bolgerija i Burgenlanda, od Šampanje do Franćakorte i Penedesa, od Kjantija do Doura, od Fruške gore i Goriških brda do Kamptala, od Hercegovine do Istre i Marema Toskane, od Mendoze do Mozela i Montalćina, od Nape do Doline Rone, od Pulje do Riohe i Priorata, od Sardinije preko Sicilije do Santorinija, od Slivena do Sonome, od Šumadije do Stelenboša, od Tikveša do Tokaja, od Trentina do Pijemonta, od Tupungata do Doline Jare...

Velika svetska imena, fantastična vina, ikone svojih regiona, lideri modernih trendova, zvučni vinski poduhvati Stinga, Ronaldinja, Salvatorea Feragama, tihi majstori teroara i biseri butik vinarija, neka od omiljenih vina Roberta Parkera i Džejmsa Saklinga, šampioni biodinamike i alternativnih vinifikacija, veliki klasici koji traju decenijama i mnoge sorte spasene od izumiranja... sve vas to čeka na jednom mestu. Velika vina pratiće i prestižna selekcija delikatesnih zalogaja.

Spremite se za sedmočasovni vinski spektakl - Wine Masters 2021!

Dobro došli!

www.putvina.rs

Izvor: INVINO

 

 

 

 

 

Preporuka


Željeni događaj možete pronaći na našem novom sajtu, koji ima za cilj bolje korisničko iskustvo. Nadamo se da ćete u…

André Rieu

Štark Arena, Beograd

Megapopularni dirigent i virtuoz na violini injegov Johann Strauss Orchestra najavili su povratak u beogradsku Arenu.

Prijavite se na naš newsletter!

Budite prvi koji će dobiti infromacije u vezi svih najboljih predstojećih događaja. Klikom na dugme "PRIJAVA", korisnik je saglasan sa Ticket Vision newsletter pravilima privatnosti.

Upozorenje! Vreme će uskoro isteći!
Preostalo vreme:
00:00

ulaznica(e) u korpi

ukupno:


Rok je istekao. Molimo, ponovo stavite stavke u korpu.


Dragi korisniče,

Ovaj sajt koristi kolačiće za poboljšanje korisničkog iskustva. Korišćenjem ovog sajta prihvatate korišćenje kolačića. Politika privatnosti

Prihvati