Program


WARDRUNA

WARDRUNA

NORVEŠKA SENZACIJA WARDRUNA U BEOGRAD DONOSI MAGIJU NORDIJSKOG FOLKA

Trenutno nema događaja

Ovaj događaj je istekao. Aktuelne događaje možete pronaći na www.tickets.rs

Poslednji datum događaja:: Ponedeljak, Jul 11 2022 20:30

POPUST ZA MLADE DO 23 GODINE: Osobe mlađe od 23. godine mogu kupiti ulaznicu za sektor Tribina po ceni od 1.800 dinara - “TRIBINA (do 23. god.)“. NAPOMENA: Prilikom ulaska na događaj, neophodno je na uvid pokazati ličnu kartu kao dokaz o godinama!


 

 

 WARDRUNA 11. JULA 2022. NA TAŠMAJDANU

NORDIC NIGHT OPEN AIR TOUR 2022

 

Svetska koncertna atrakcija, norveški bend Wardruna, zbog komplikovane epidemiološke situacije prinuđen je da po treći put odloži svoju evropsku turneju, tako da će i beogradski koncert koji je trebalo da bude održan 12. novembra u Sava Centru, konačno biti održan 11. jula 2022. godine na stadionu Tašmajdan.

Iako je prvobitno planirano da beogradski koncert bude deo turneje koja se održava u zatvorenim dvoranama, menadžment benda je odlučio da Beograd uvrsti na listu gradova koji će biti deo evropske turneje „Nordic Night Open Air Tour 2022“ tokom jula meseca 2022. godine. Ovo će ujedno biti i slavljenička turneja, jer se naredne godine navršava dve decenije rada ovog benda, koji na svojim nastupima širom sveta predstavlja staru mudrost i tradiciju Skandinavije, a čiji su koncerti uvek rasprodati.

 Zbog još uvek neizvesne situacije i stalnih promena propisa i ograničenja putovanja od zemlje do zemlje, nemamo druge mogućnosti nego da evropsku turneju pomerimo na 2022. i 2023. godinu. Jedino pozitivno u celoj situaciji je što smo na listu dodali još nekoliko gradova.

U svoje ime i celog Wardruna tima, želeo bih da vam se zahvalim na strpljenju, razumevanju i podršci tokom ovog izazovnog perioda!“ izjavio je Einar Selvik, osnivač grupe.

Bend Wardruna je poznat i po tome što održavaju ograničeni broj koncerata tokom godine, tako da evropska turneja 2022. godine obuhvata samo 11 gradova, a Beograd je jedina prestonica sa prostora bivše Jugoslavije gde će Wardruna nastupiti. Koncert u Dresdenu je već rasprodat, a za beogradski koncert je do sada prodato 70% ulaznica.

Magiju skandinavskog folka članovi benda Wardruna prenose publici koristeći antičke nordijske instrumente, ali i tradiciju skandinavskih pesnika i pripovedača bez žanrovskih ograničenja.Njihovi nastupi su dinamični, a svaki koncert je drugačiji, jer se na poseban način povezuju sa ljudima i prostorom u kome nastupaju.

Popularna serija “Vikinzi”, za koju su Einar Selvik i Wardruna komponovali muziku, je doprinela popularizaciji njihovog stvaralaštva i da publika širom sveta željno očekuje svaki njihov koncert.

Ulaznice za ovaj nesvakidašnji koncert se mogu kupiti na prodajnim mestima i preko online servisa tickets.rs po cenama od 3.200 dinara za tribine i 3.900 dinara za sedenje u parteru. Sve do sada kupljene ulaznice važe za koncert koji će biti održan 11. jula 2022. godine na Tašmajdanu.

 


 

 

INFO ORGANIZATORA (10.08.2020):

Usled novonastale situacije i ograničenja masovnih okupljanja do daljnjeg, koncert grupe Wardruna, koji je trebao da se održi 27. avgusta, odlaže se za 12. novembar 2021. u Sava centru.

Nakon dužeg promišljanja, članovi grupe Wardruna, zajedno sa svojim menadžmentom, odložili su čitavu evropsku turneju u zatvorenim dvoranama za jesen 2021. kako bi svojoj publici omogućili maksimalnu bezbednost i uživanje u njihovim nastupima. Njihova evropska turneja obuhvata 9 gradova, a na radost svih Wardruninih poštovalaca iz regiona, Beograd se našao na njihovoj listi.

Do sada je prodato 70% kapaciteta ulaznica za koncert u Beogradu. Svi zainteresovani svoje karte mogu nabaviti online na ticket.rs. Sve prvobitno kupljenje ulaznice važiće i za novi datum.

 
 
______________________________
 
INFO ORGANIZATORA (29.07.2020):

"Usled pogoršanja situacije u našoj zemlji, a u dogovoru sa menadžmentom benda, koncert grupe Wardruna, prvobitno pomeren za 27. avgust, odlaže se za novi datum. Tačan datum biće saopšten 10. avgusta, a sve prvobitno kupljenje ulaznice važiće i za novi datum. Iako će novi datum biti objavljen tek 10. avgusta, jasno nam je da je mnogim ljudima koji će doputovati iz drugih gradova važno da ovu informaciju imaju ranije. Hvala vam na dosadašnjoj podršci i razumevanju! Charm Music tim"

Refundaciju ulaznica moguće je izvršiti do 30. septembra 2020.

 

________________________________________

 

Zbog trenutne situacije i odlukom Vlade Srbije, 

koncert grupe Wardruna koji je trebao da se održi 7. maja u Sava Centru u Beogradu biće odložen za 27. avgust 2020. godine. 

Sve ulaznice koje su kupljene za koncert u maju, važiće i za koncert u avgustu.

 

Izvor: Charm Music

Preporuka


Muzej iluzija

Muzej iluzija, Beograd

Istražite svet iluzija, doživite nemoguće i ne zaboravite da ponesete svoj omiljeni fotoaparat! Nudimo Vam intrigantno čulno i edukativno iskustvo…

Spomen-muzej Ive Andrića otvoren je 1976, u stanu na Andrićevom vencu 8, u kome je pisac, sa suprugom Milicom Babić,…

Prijavite se na naš newsletter!

Budite prvi koji će dobiti infromacije u vezi svih najboljih predstojećih događaja. Klikom na dugme "PRIJAVA", korisnik je saglasan sa Ticket Vision newsletter pravilima privatnosti.

Upozorenje! Vreme će uskoro isteći!
Preostalo vreme:
00:00

ulaznica(e) u korpi

ukupno:


Rok je istekao. Molimo, ponovo stavite stavke u korpu.


Dragi korisniče,

Ovaj sajt koristi kolačiće za poboljšanje korisničkog iskustva. Korišćenjem ovog sajta prihvatate korišćenje kolačića. Politika privatnosti

Prihvati