Program


VATRA

VATRA

Jedna od najpopularnijih rok grupa iz Hrvatske, "Vatra" prvi put stiže u najpopularniji koncertni klub u Beogradu „Bitefartcafe“. Što se nas tiče, bilo je krajnje vreme da se sastanemo.

Trenutni događaji 

Jedna od najpopularnijih rok grupa iz Hrvatske, "Vatra" prvi put stiže u najpopularniji koncertni klub u Beogradu „Bitefartcafe“. Što se nas tiče, bilo je krajnje vreme da se sastanemo. 

 

Vatra će nastupiti 2. septembra na Letnjoj sceni Bitefartcafea na kalemegdanu.

 

Svoj prvi album su objavili 1999. godine pod nazivom "Između nas", a nakon toga su usledili "Anđeo s greškom", "Sputnik", ''Ima li budnih'' koji je najavljen singlovima ''Tremolo'' u saradnji sa Damirom Urbanom, ''Ima li budnih'' feat Ljubica Gurdulić, nakon čega slede singlovi:''Plima adrenalina',, "Vojska od terakote", "Oproštaj" i "Limunova kora"'.

 

"Vatra" 2014. na Porin-u za EP “VT” osvaja nagadu u kategoriji najbolji alternativni album, te biva nominovana za prestižnu MTV nagradu “Best Adria Act”. Iste godine turnejom proslavljaju 15 godina rada. 2018. duet sa Masimom Savićem “Nama se nikud ne žuri” je ostvario veliki uspeh kao najviše emitovana pesma u radijskom etru.

 

2019. godine Vatra je objavila album Ultramix, nakon što su nastupili na Ultri te svoje najveće hitove predstavili u elektronskom ruhu uz pomoć Radiologya. Nakon Ultramix digitalnog izdanja, Vatra je objavila novi nosač zvuka Vatra XX uživo i biografiju Vatra – 20 godina s preprekama koju je pisao Marko Podrug. Album i biografiju predstavili su koncertom u Domu sportova kojim su proslavili 20 godina na sceni. 2020. godine Vatra objavljuje tri singla kojima najavljuju svoj novi studijski album – Sva naša ljeta, Carstvo Sunca i Vidi kako se smiješ, a novi album najavljuju tijekom 2022. godine. U lockdownu prvi u regiji održavaju virtualnu turneju koju su održavali tokom decembra 2020. godine iz svoje ''jazbine'' u Virovitici. 2021. godine Vatra objavljuje svoje prvo izdanje na vinilu ''Vatra – Sva naša ljeta'' s odabranim hitovima iz cijele karijere, a frontman benda Ivan Dečak osvaja Porin za pjesmu godine. Radi se o pesmi 'Mali krug velikih ljudi' koju je napisao za Massima, a koja je uvrštena u udžbenike hrvatskog jezika za 8. razred.

 

>>>>>>>>>>>>>
Bitne informacije:
SVE ULAZNICE SU ZA STAJANJE, ograničena rezervacija stolova i separea samo nakon kupovine ulaznica 063594294 & 063594054
(svi barski stolovi su za minimum 4 osobe i imaju po dve stolice; rezervacija u speareu ne podrazumeva sedeća mesta za sve osobe, ovo zavisi od pozicije separea i broja osoba koje rezervišu)
Sektor BLIŽE BINI podrazimeva plato ispred bine koji je za 3 stepenika viši od donjeg dela.
Sektor DALJE OD BINE se nalazi iza dela bližem bini i za 3 stepenika je niži. Samim tim je vidljivost bine smanjena.

 

Ulaznica bez rezervacije ne podrazumeva mesto za stolom, pultom ili u separeu, i broj rezervacija je ograničen. 

 

Izvor: Novi Bitefartcafe

 

Preporuka


André Rieu

Štark Arena, Beograd

Megapopularni dirigent i virtuoz na violini injegov Johann Strauss Orchestra najavili su povratak…

ZDRAVKO ČOLIĆ

Knežev Arsenal, Kragujevac

Koncert Zdravka Čolića u prostoru "Kneževog arsenala" u Kragujevcu biće održan 4.septembra u…

Prijavite se na naš newsletter!

Budite prvi koji će dobiti infromacije u vezi svih najboljih predstojećih događaja. Klikom na dugme "PRIJAVA", korisnik je saglasan sa Ticket Vision newsletter pravilima privatnosti.

Dragi korisniče,

Ovaj sajt koristi kolačiće za poboljšanje korisničkog iskustva. Korišćenjem ovog sajta prihvatate korišćenje kolačića. Politika privatnosti

Prihvati