Program


Vasil Hadžimanov Trio feat Marta Hadžimanov

Vasil Hadžimanov Trio feat Marta Hadžimanov

Ovog petka, gosti restorana će imati prilike da uživaju u jedinstvenom emotivnom nastupu svetski priznatog i najpoznatijeg domaćeg jazz pijaniste Vasila Hadžimanova i njegove ćerke Marte Hadžimanov

Nakon dve fantastične večeri i večere sa Ninom Badrić, Enso restoran nastavlja sa hedonističkim užitkom sa ispoštovanim svim merama. Ovog petka, gosti restorana će imati prilike da uživaju u jedinstvenom emotivnom nastupu svetski priznatog i najpoznatijeg domaćeg jazz pijaniste Vasila Hadžimanova i njegove ćerke Marte Hadžimanov. Na bini će im se pridružiti Milan Pavković na kontrabasu i Rastko Obradović na saksofonu. Prepustite se zanosu najlepših jazz numera izavodljivih ukusa Enso kuhinje.

Večera je ograničena na 85 mesta. Razmak između stolova je 2m i sigurnost svakog gosta je potpuno zagarantovana. Cena ulaznice za ovaj događaj sa večerom gratis: 4500 rsd. U ponudi su mesni i riblji meni.

Nakon kupovine ulaznica, potrebno je javiti se organizatoru radi dogovora oko rezervacije i odabira menija. Stolovi su za 4, 6 i 8 osoba.

Izvor: BitefArtCafe Enso d.o.o.

Preporuka


André Rieu

Štark Arena, Beograd

Megapopularni dirigent i virtuoz na violini injegov Johann Strauss Orchestra najavili su povratak…

Nick Cave and The Bad Seeds

Štark Arena, Beograd

Beogradski koncert, koji je bio zakazan za 4. jun 2020, održaće se 15.…

Evropska premijera izložbe Ljubav je ljubav: radost venčanja za sve Žan Pol Gotje

Prijavite se na naš newsletter!

Budite prvi koji će dobiti infromacije u vezi svih najboljih predstojećih događaja. Klikom na dugme "PRIJAVA", korisnik prihvata da od strane Tickets.rs na email dobija Novosti.

Dragi korisniče,

Ovaj sajt koristi kolačiće za poboljšanje korisničkog iskustva. Korišćenjem ovog sajta prihvatate korišćenje kolačića. Politika privatnosti

Prihvati