Program


SVEMIRKO

SVEMIRKO

Odložen koncert grupe Svemirko.
Subota, 24. jul, je novi datum održavanja koncerta.

INFO ORGANIZATORA ( 18.07.2021. ): Odložen koncert grupe Svemirko

Grad i obilni pljuskovi su ipak onemogućili da se bezbedno održi koncert Svemirka na Provetravanju.

ALI ZATO:

Subota, 24. jul, je novi datum održavanja koncerta. Sve ulaznice važe za novi termin. Ko nije u mogućnosti tada da dođe, ulaznice može da vrati DO SREDE, 21. jula.

Vidimo se sledeće subote na istom mestu u isto vreme. U 21h - 24. jula SVEMIRKO U BEOGRADU.

 

Kupci ulaznica na prodajnim mestima Ticket Vision povraćaj sredstava mogu obaviti samo na blagajni Dom omladine Beograda ili Ušće shopping center II sprat, do 21.07.

 

Online kupci za povraćaj sredstava šalju zahtev na office@tickets.rs , do 21.07.

 

Svemirko je pop bend. Iako njegova muzika možda i nije pop u klasičnom smislu te definicije, on je svakako onaj koji postavlja trendove te koji pomera iličak uklanja granice. Od svojih početaka i u tekčetiri protekle godine Svemirko postaje lako moguće najtraženija koncertna senzacija na području zemalja koje nastanjuju Južni Sloveni, dok ključna osoba, glavni i kreativan um benda Marko Vuković, ne prestaje da isporučuje obećano i neočekivano.

Novi, treći Svemirkov studijski album "Skalamerija" završni je deo "-ija" trilogije. Drugačiji, veštiji, progresivniji i opaljeniji uporedo sa prethodnim albumima "Tunguzija" i "Vanilija", dostojan je završetak, ako ne i najisčekivaniji deo ove trilogije epskih proporcija. Skalamerija u definiciji predstavlja predmet, spravu ili građevinu koja je napravljena nevešto. Sklepana gomila predmeta koja bi trebalo da ima neku svrhu, a upravo je to savršen naziv za ovo izdanje.

Devet pesama koje se nalaze na albumu nastajale su tokom 2020. godine, a kao zbirka pesama, "Skalamerija" je sastavljena od raznih muzičkih elemenata, žanrova i filozofija, a protkana je dobro većpoznatom umetnošću estetski vrednog izražavanja u stihu, onakvog kakvim samo Svemirko zna da se izrazi. Na kraju, sigurno je jedino to da je baš ovaj album najbolje autorsko delo Vukovića do sada, a šta tek sledi u budućnosti, to niko nije u stanju da predvidi.

Sa novom postavom benda, Svemirko je spreman da zadovolji i najistančanije slušaoce.

Izvor: Odličan Hrčak

Preporuka


André Rieu

Štark Arena, Beograd

Megapopularni dirigent i virtuoz na violini injegov Johann Strauss Orchestra najavili su povratak…

ZDRAVKO ČOLIĆ

Knežev Arsenal, Kragujevac

Koncert Zdravka Čolića u prostoru "Kneževog arsenala" u Kragujevcu biće održan 4.septembra u…

TENA ŠTIVIČIĆ 64 Prevod sa engleskog: Tena Štivičić Rediteljka: Alisa Stojanović

Prijavite se na naš newsletter!

Budite prvi koji će dobiti infromacije u vezi svih najboljih predstojećih događaja. Klikom na dugme "PRIJAVA", korisnik je saglasan sa Ticket Vision newsletter pravilima privatnosti.

Dragi korisniče,

Ovaj sajt koristi kolačiće za poboljšanje korisničkog iskustva. Korišćenjem ovog sajta prihvatate korišćenje kolačića. Politika privatnosti

Prihvati