Program


Srpsko - Hrvatski stand up comedy show

Srpsko - Hrvatski stand up comedy show

Za sve jugonostalgičare, Titove pionire i pionirke i ostale ljubitelje humora fenomenalno veče stand-up komedije "Susjedi iz komšiluka" biće održano 21. juna s početkom u 21h u Jazz kantini Lisabon u Kombank Dvorani.

 

SRPSKO - HRVATSKI STAND UP SHOW "SUSJEDI IZ KOMŠILUKA"  21. JUNA
U JAZZ KANTINI LISABON


Za sve jugonostalgičare, Titove pionire i pionirke i ostale ljubitelje humora fenomenalno veče stand-up komedije "Susjedi iz komšiluka" biće održano 21. juna s početkom u 21h u Jazz kantini Lisabon u Kombank Dvorani.

 

 

 

Beogradskoj publici  predstaviće se dvojica najpoznatjih hrvatskih komičara Peđa Bajović i Zvonko Kožić. Pričaće o traumama iz detinjstva, traumama sa komšilukom i drugim veselim temama iz svakodnevnice naroda i narodnosti iz bivše SFRJ.  

 

 

 

Gost večeri biće stand up komičarka i glumica Ana Poznanović koja će braniti boje srpske zastave i zagrevati publiku pričama koje njen psihijatar više ne želi da sluša. 

O KOMIČARIMA
 

 

Peđa Bajović jedan je od pokretača stand-up komedije u ovom delu sveta. U svojoj karijeri obišao je više od dvadeset zemalja sveta i stotine gradova. Prvi je regionalni stand-up komičar koji je nastupio na jednom međunarodnom takmičenju – Seattle International Comedy Competition 2012, a 2016. godine ušao je u finale svetskog takmičenja The Funniest Person in the World u Helsinkiju. Njegovi nastupi na engleskom jeziku još uvek nalaze svoje mesto u programu televizijskog kanala Comedy Central Extra. 
 

 

Zvonko Kožić, rođen u Zagrebu jednog jesenjeg četvrtka. Od malih nogu zaljubljen u crtane filmove ili crtani film, jer je u njegovo vreme prikazivao jedan dnevno. Majka ga stalno ispituje kad će se uozbiljiti, pa se on počeo baviti stand-up komedijom kako bi ona ozbiljno shvatila da se nikad neće uozbiljiti. Karijeru stand-up komičara započeo u Studiju Smijeha. U zadnjih 10 godina nastupao je na regionalnimfestivalima i uspešno vodi nekoliko stand-up programa u Zagrebu. 
 

 

Ana Poznanović, stand up komičarka i glumica iz Beograda. Poznata kao veliki borac za prava žena sa malim grudima. Igra u hit komediji „Ako sam žena, nisam konj“. Vozi bicikl i do sad je niko nije zgazio, a mogao je. I želeo je. 


KARTE U PRODAJI NA SVIM PRODAJNIM MESTIMA TICKET VISION-A.

 

 

 

Preporuka


André Rieu

Štark Arena, Beograd

Megapopularni dirigent i virtuoz na violini injegov Johann Strauss Orchestra najavili su povratak…

ARSENAL FEST 2021

Knežev Arsenal, Kragujevac

ARSENAL FEST 2021

Divlje meso Goran Stefanovski ADAPTACIJA, REŽIJA, SCENOGRAFIJA I IZBOR MUZIKE: Jagoš Marković

Prijavite se na naš newsletter!

Budite prvi koji će dobiti infromacije u vezi svih najboljih predstojećih događaja. Klikom na dugme "PRIJAVA", korisnik je saglasan sa Ticket Vision newsletter pravilima privatnosti.

Dragi korisniče,

Ovaj sajt koristi kolačiće za poboljšanje korisničkog iskustva. Korišćenjem ovog sajta prihvatate korišćenje kolačića. Politika privatnosti

Prihvati