Program


Srpsko - Hrvatski stand up comedy show

Srpsko - Hrvatski stand up comedy show

Za sve jugonostalgičare, Titove pionire i pionirke i ostale ljubitelje humora fenomenalno veče stand-up komedije "Susjedi iz komšiluka" biće održano 21. juna s početkom u 21h u Jazz kantini Lisabon u Kombank Dvorani.

 

SRPSKO - HRVATSKI STAND UP SHOW "SUSJEDI IZ KOMŠILUKA"  21. JUNA
U JAZZ KANTINI LISABON


Za sve jugonostalgičare, Titove pionire i pionirke i ostale ljubitelje humora fenomenalno veče stand-up komedije "Susjedi iz komšiluka" biće održano 21. juna s početkom u 21h u Jazz kantini Lisabon u Kombank Dvorani.

 

 

 

Beogradskoj publici  predstaviće se dvojica najpoznatjih hrvatskih komičara Peđa Bajović i Zvonko Kožić. Pričaće o traumama iz detinjstva, traumama sa komšilukom i drugim veselim temama iz svakodnevnice naroda i narodnosti iz bivše SFRJ.  

 

 

 

Gost večeri biće stand up komičarka i glumica Ana Poznanović koja će braniti boje srpske zastave i zagrevati publiku pričama koje njen psihijatar više ne želi da sluša. 

O KOMIČARIMA
 

 

Peđa Bajović jedan je od pokretača stand-up komedije u ovom delu sveta. U svojoj karijeri obišao je više od dvadeset zemalja sveta i stotine gradova. Prvi je regionalni stand-up komičar koji je nastupio na jednom međunarodnom takmičenju – Seattle International Comedy Competition 2012, a 2016. godine ušao je u finale svetskog takmičenja The Funniest Person in the World u Helsinkiju. Njegovi nastupi na engleskom jeziku još uvek nalaze svoje mesto u programu televizijskog kanala Comedy Central Extra. 
 

 

Zvonko Kožić, rođen u Zagrebu jednog jesenjeg četvrtka. Od malih nogu zaljubljen u crtane filmove ili crtani film, jer je u njegovo vreme prikazivao jedan dnevno. Majka ga stalno ispituje kad će se uozbiljiti, pa se on počeo baviti stand-up komedijom kako bi ona ozbiljno shvatila da se nikad neće uozbiljiti. Karijeru stand-up komičara započeo u Studiju Smijeha. U zadnjih 10 godina nastupao je na regionalnimfestivalima i uspešno vodi nekoliko stand-up programa u Zagrebu. 
 

 

Ana Poznanović, stand up komičarka i glumica iz Beograda. Poznata kao veliki borac za prava žena sa malim grudima. Igra u hit komediji „Ako sam žena, nisam konj“. Vozi bicikl i do sad je niko nije zgazio, a mogao je. I želeo je. 


KARTE U PRODAJI NA SVIM PRODAJNIM MESTIMA TICKET VISION-A.

 

 

 

Preporuka


Music Week festival na Ušću, uz Beer Fest i Noć muzike, predstavlja deo…

DEEP PURPLE

Štark Arena

Ljubitelji tvrdog zvuka će imati jedinstvenu priliku da poslednji put čuju hitove rok…

Svetski čuvena pevačica sevdalinki i tradicionala Amira Medunjanin vraća se pred beogradsku publiku…

Prijavite se na naš newsletter!

Budite prvi koji će dobiti infromacije u vezi svih najboljih predstojećih događaja. Klikom na dugme "PRIJAVA", korisnik prihvata da od strane Tickets.rs na email dobija Novosti.