Program


SLAVKO BANJAC

SLAVKO BANJAC

Na radost publike i brojnih obožavatelja , Slavko Banjac se vraća na muzičku scenu koncertom koji će održati u Sava Centru 16.maja u 20 časova.

Na radost publike i brojnih obožavatelja , Slavko Banjac se vraća na muzičku scenu koncertom koji će održati u Sava Centru 16.maja u 20 časova.

Umetnik moćnog glas, čiji se hitovi poput "Daleko negde, ko zna gde", "Uzmite dušu, uzmite sve", "Ne verujem lepim ženama", "Kasno je", "Ja imam nekog, a ti si sam", "Pevaću da te zaboravim" i danas rado slušaju uprkos dvodecenijskoj pauzi, ističe: " U ovaj koncert i novi album sam utkao mnogo emocija i siguran sam da će publika to umeti da prepozna. To je moj povratak i novi početak.

Rođen u Trsteniku 17.10.1957.godine. Osnovno obrazovanje i osnovnu muzičku školu pohađao u Trstenuku. Srednje muzičko obrazovanje stekao u muzičkoj gimnaziji "Dr Vojislav Vučković" u Nišu 1976.godine, na teoretskom odseku.Tokom školovanja za budućeg profesionalnog muzičara izabrao je klavir kao prvi, a hornu kao drugi instrument.

Prvi solistički album izdaje 1987.godine pod nazivom "Jedini greh", odmah zatim 1989.godine i drugi album "Ne truje me ovo vino".

Slede albumi pod nazivom "Ej živote, što je uze" 1990.godine , "Pevaću da te zaboravim" 1991.godine, "Kasno je" 1993. godine, sa kog su se izdvojili veliki hitovi "Daleko negde,ko zna gde", "Ne verujem lepim ženama","Kasno je" kao i "Uzmite dušu, uzmite sve". 1994.godine objavljuje album "Ler" , a Iste godine snimio je i - duetsku pesmu sa Vesnom Zmijanac "Ja imam nekog, a ti si sam" koja potaje veliki hit.

Tokom svoje karijere uvek se nesebično i drage volje odazivao i učestvovao na mnogobrojnim humanitarnim koncertima.

2018. godine objavljuje album "Ljubav kao odgovor" sa devet novih kompozicija .

Preporuka


Music Week festival na Ušću, uz Beer Fest i Noć muzike, predstavlja deo…

LEXINGTON

Štark Arena

LEXINGTON

Prijavite se na naš newsletter!

Budite prvi koji će dobiti infromacije u vezi svih najboljih predstojećih događaja. Klikom na dugme "PRIJAVA", korisnik prihvata da od strane Tickets.rs na email dobija Novosti.