Program


SLAVKO BANJAC

SLAVKO BANJAC

Na radost publike i brojnih obožavatelja , Slavko Banjac se vraća na muzičku scenu koncertom koji će održati u Sava Centru 16.maja u 20 časova.

Na radost publike i brojnih obožavatelja , Slavko Banjac se vraća na muzičku scenu koncertom koji će održati u Sava Centru 16.maja u 20 časova.

Umetnik moćnog glas, čiji se hitovi poput "Daleko negde, ko zna gde", "Uzmite dušu, uzmite sve", "Ne verujem lepim ženama", "Kasno je", "Ja imam nekog, a ti si sam", "Pevaću da te zaboravim" i danas rado slušaju uprkos dvodecenijskoj pauzi, ističe: " U ovaj koncert i novi album sam utkao mnogo emocija i siguran sam da će publika to umeti da prepozna. To je moj povratak i novi početak.

Rođen u Trsteniku 17.10.1957.godine. Osnovno obrazovanje i osnovnu muzičku školu pohađao u Trstenuku. Srednje muzičko obrazovanje stekao u muzičkoj gimnaziji "Dr Vojislav Vučković" u Nišu 1976.godine, na teoretskom odseku.Tokom školovanja za budućeg profesionalnog muzičara izabrao je klavir kao prvi, a hornu kao drugi instrument.

Prvi solistički album izdaje 1987.godine pod nazivom "Jedini greh", odmah zatim 1989.godine i drugi album "Ne truje me ovo vino".

Slede albumi pod nazivom "Ej živote, što je uze" 1990.godine , "Pevaću da te zaboravim" 1991.godine, "Kasno je" 1993. godine, sa kog su se izdvojili veliki hitovi "Daleko negde,ko zna gde", "Ne verujem lepim ženama","Kasno je" kao i "Uzmite dušu, uzmite sve". 1994.godine objavljuje album "Ler" , a Iste godine snimio je i - duetsku pesmu sa Vesnom Zmijanac "Ja imam nekog, a ti si sam" koja potaje veliki hit.

Tokom svoje karijere uvek se nesebično i drage volje odazivao i učestvovao na mnogobrojnim humanitarnim koncertima.

2018. godine objavljuje album "Ljubav kao odgovor" sa devet novih kompozicija .

Preporuka


ZDRAVKO ČOLIĆ

Knežev Arsenal, Kragujevac

Usled i dalje nepovoljne situacije izazvane pandemijom Kovid-19, planirani koncert Zdravka Čolića u…

NICK MASON'S SAUCERFUL OF SECRETS

Sava Centar, Beograd

U Beograd stiže Nik Mejson, bubnjar grupe Pink Floyd koji će zajedno sa…

Prijavite se na naš newsletter!

Budite prvi koji će dobiti infromacije u vezi svih najboljih predstojećih događaja. Klikom na dugme "PRIJAVA", korisnik prihvata da od strane Tickets.rs na email dobija Novosti.

Dragi korisniče,

Ovaj sajt koristi kolačiće za poboljšanje korisničkog iskustva. Korišćenjem ovog sajta prihvatate korišćenje kolačića. Politika privatnosti

Prihvati