Program


Piknik u Bašti - Crystal Strings

Piknik u Bašti - Crystal Strings

Jesen u Beogradu će obeležiti nova manifestacija “Piknik u bašti” koja će po prvi put biti održana od 15. do 17. oktobra u Botaničkoj bašti “Jevremovac”.

TRI DANA PIKNIKA I KONCERATA U BOTANIČKOJ BAŠTI

Sunčani vikend koji je pred nama obeležiće manifestacija “Piknik u bašti” koja će po prvi put biti održana od 15. do 17. oktobra u Botaničkoj bašti “Jevremovac”. Ovom manifestacijom će na najlepši način biti zatvorena sezona manifestacija u Botaničkoj bašti, kojima su se tokom leta radovali brojni Beograđani i njihovi gosti. Ulaznice po ceni od samo 800 dinara mogu se kupiti na prodajnim mestima i preko online servisa tickets.rs, a od 15. oktobra i na blagajni Botaničke bašte. Kapije će biti otvorene 15. oktobra od 17h, a 16. i 17. oktobra od 14 časova.

Osim u bogatoj ponudi hrane, vina i piva, posetioci će svako veče uživati i u koncertima različitih muzičkih žanrova.

Po prvi put u zelenoj oazi u centru Beograda koncerte će održati Bojana Vunturišević 15. oktobra od 19h, u subotu od 17h nastupiće rock legenda Dejan Cukić, a poslednje veče “Piknika u bašti” će biti začinjeno čarobnim zvucima gudačkog kvarteta “Crystal Strings”.

Bojana Vunturišević se posebno raduje što će posle dužeg vremena nastupati, jer su ona i njeni muzičari željni živih nastupa i kontakta sa publikom. “Ono što je potpuna novina u ovoj fazi kada nastupam pod svojim imenom i prezimenom, je to da će ovog puta iza mene, posle sedam dugih godina, konačno stajati "klasičan" bend. Ovo "klasičan" stavljam pod navodnike iz prostog razloga jer smo zadržali i nešto od savremenih instrumenata za kojima će biti DJ MKDSL, pored njega tu je i moj dugogodišnji stage saputnik Ivan Mirković Bambi, ali i jedan od naših najboljih bubnjara Peđa Milutinović. Jako se radujem što je ulaskom Peđe u naš bend live izvodjenju moje muzike udahnut život i novi život.” izjavila je Bojana.

Dejan Cukić će svoj nastup prilagoditi ambijentu Botaničke bašte, tako da će održati akustični koncert i svoje brojne hitove izvoditi sa klaviristom Draganom Mitićem sa kojim scenu deli već 40 godina. Koncerti Dejana Cukića su poznati po neverovatnoj energiji koju Cukić nesebično deli sa publikom, a retko ko može da se pohvali sa toliko bezvremenskih hitova kao što su: “Ja bih da pevam”, “Letnje kiše”, “Mokre ulice”, “Julija”, “Nebo jedino zna”, “Stranac u Beogradu”, “Dolazi tiho”.

Zbog bolesti članova RTS Big band-a, poslednjeg dana Piknika u Bašti nastupaće Crystal Strings.Gudački kvartet “Crystal Strings”, sastavljen od profesionalnih, školovanih muzičara, će tokom poslednje večeri “Piknika u bašti” izvoditi hitove klasične, pop, rock, filmske i nacionalne muzike.

Botanička bašta će tokom tri dana biti pretvorena u veliku piknik zonu u centru grada, a organizatori će obezbediti sve što je potrebno za maksimalno uživanje.

Izvor: Vinski maraton

Preporuka


LARA FABIAN

Štark Arena, Beograd

Sa više od 20 miliona albuma prodatih širom sveta, Lara Fabian se vraća sa novom "50 World Tour " turnejom…

Predstava ĆAO SVIMA

Dorćol Platz, Beograd

Fabula predstave je nastala kroz proces radionica, u kojima su ravnopravno učestvovali glumci, muzičari, pisci, dramaturzi, vizuleniumetnici, fotografi, snimatelji, scenografi,…

Tekst:Kristofer Dž. Džonson Režija: Erol Kadić Igraju: - Aleksandar Srećković Kubura - Srđan Timarov Glumci u predstavi igraju 14 rasa…

Prijavite se na naš newsletter!

Budite prvi koji će dobiti infromacije u vezi svih najboljih predstojećih događaja. Klikom na dugme "PRIJAVA", korisnik je saglasan sa Ticket Vision newsletter pravilima privatnosti.

Dragi korisniče,

Ovaj sajt koristi kolačiće za poboljšanje korisničkog iskustva. Korišćenjem ovog sajta prihvatate korišćenje kolačića. Politika privatnosti

Prihvati