Program


Nikola Vranjković

Nikola Vranjković

Nikola Vranjković je kultni beogradski rok autor, pesnik, kompozitor i muzički producent. Više od jedne decenije bio je ključna autorska ličnost beogradskog benda Block Out sa kojim je snimio četiri studijska albuma: ”Crno Belo I Srebrno” 1994, ”Godina Sirotinjske Zabave” 1996, ”San Koji Srecan Sanjas Sam” 1998.  više

Nikola Vranjković je kultni beogradski rok autor, pesnik, kompozitor i muzički producent. Više od jedne decenije bio je ključna autorska ličnost beogradskog benda Block Out sa kojim je snimio četiri studijska albuma: ”Crno Belo I Srebrno” 1994, ”Godina Sirotinjske Zabave” 1996, ”San Koji Srecan Sanjas Sam” 1998. i “Ako iMas S Kim i Gde” 2005. godine.

Njegova pozicija na sceni nezavisna je i samostalna  – u pitanju je poseban fenomen koji na različite načine traje više od dvadeset pet godina. Album “Veronautika” je po glasovima slušalaca radija Beograd 202 proglašen za najbolji album 2017. godine. 

Nikola Vranjković dobitnik je  nagrade “Strune od svetla” koja se dodeljuje za poseban doprinos afirmaciji pesničke reči u rok i bluz muzici.

Uz Nikolu Vranjkovića, nastupa sastav u kome su bubnjar Vladan Božilović, basista Miroslav Uzarević, gitaristi Danilo Ikodinovski, Milan Vučković i Ivan Zoranović, koji svira i klavijature. 

Prosle godine u ovo vreme odrzali su odličan koncert u Bitefartcafe-u, te su rešili da to ponove i ove godine na letnjoj sceni na Kalemegdanu. Kako i sami kaži - upravo letnju sezonu zatvaraju ovim koncertom i iskreno se nadaju uspesnoj klupskoj koncertnoj sezoni u buducim mesecima.

Izvor: Novi Bitefartcafe

 

Preporuka


2CELLOS

Štark Arena, Beograd

Nakon što su proveli poslednjih deset godina zajedno kao 2CELLOS, objavili šest studijskih…

Atelje 212

Atelje 212, Beograd

Atelje 212

"If you've never seen an elephant ski, you've never been on acid."

Prijavite se na naš newsletter!

Budite prvi koji će dobiti infromacije u vezi svih najboljih predstojećih događaja. Klikom na dugme "PRIJAVA", korisnik je saglasan sa Ticket Vision newsletter pravilima privatnosti.

Dragi korisniče,

Ovaj sajt koristi kolačiće za poboljšanje korisničkog iskustva. Korišćenjem ovog sajta prihvatate korišćenje kolačića. Politika privatnosti

Prihvati