Program


NEGATIVE  XX
7

NEGATIVE XX

Grupa NEGATIVE ove godine slavi 20 godina na sceni. Ovaj značajni jubilej žele da obeleže na najbolji mogući način radeći ono što najviše vole, na bini pred publikom i tim povodom su ponovo na turneji - NEGATIVE XX.

Grupa NEGATIVE ove godine slavi 20 godina na sceni. Ovaj značajni jubilej žele da obeleže na najbolji mogući način radeći ono što najviše vole, na bini pred publikom i tim povodom su ponovo na turneji - NEGATIVE XX.
 
Pojavili su se 1999. godine u jednom mračnom trenutku, za vreme bombardovanja. Ivana je nakon raspada grupe TAP 011 odlučila da se bavi muzikom koja je daleko više u njenoj prirodi. Srećom naleće na ''klince'' iz kraja koji vole da praše. Dogovaraju se da naprave nekoliko zajedničkih proba i iz toga se izrodilo nešto što je momentalno privuklo pažnju svih očiju okrenutih ka muzičkoj sceni Srbije. Nastao je NEGATIVE.
 
20 godina kasnije iza njih su 4 studijska albuma, desetina hitova, stotine koncerata.
 
Posle 2 rasprodata rođendanska koncerta u decembru 2019., a zbog velikog interesovanja žele da još jednom naprave žurku za svoje najbliskije i najverinije fanove u intimnijem koncertnom prostoru sale “Amerikana” Doma omladine Beograda.
 
Dok budu svirali najpoznatije hitove iz svoje dvodecenijske karijere uverićete se zašto Ivana Peters i dalje važi za neprikosnoveno najbolji vokal na našim prostorima i čućete zašto "klinci" iz grupe nisu više klinci već jedan od najozbiljnijih rock bendova koji je ponikao na ovim prostorima.
 
Ivana Peters – Vokal
Nikola Radaković – Gitara
Milen Zlatanović – Bas
Dario Janošević - Bubnjevi

Izvor. POSITIVE MUSIC
 

 

 

 

 

 

 

 

 

Preporuka


André Rieu

Štark Arena, Beograd

Godinu dana nakon izuzetno uspešnog nastupa, megapopularni dirigent i virtuoz na violini injegov…

ZDRAVKO ČOLIĆ

Knežev Arsenal, Kragujevac

Koncert Zdravka Čolića se pomera za 22. avgust. Dugoočekivani koncert Zdravka Čolića nažalost…

Da li voliš svoje slobodno vreme da provodiš u prirodi? Da li voliš…

Prijavite se na naš newsletter!

Budite prvi koji će dobiti infromacije u vezi svih najboljih predstojećih događaja. Klikom na dugme "PRIJAVA", korisnik prihvata da od strane Tickets.rs na email dobija Novosti.

Dragi korisniče,

Ovaj sajt koristi kolačiće za poboljšanje korisničkog iskustva. Korišćenjem ovog sajta prihvatate korišćenje kolačića. Politika privatnosti

Prihvati