Program


Mountain Music Fest

Mountain Music Fest

Da li voliš svoje slobodno vreme da provodiš u prirodi? Da li znaš šta je to boutique festival? Da li želiš da na jedno takvo mesto povedeš i porodicu i prijatelje?

Trenutno nema događaja

Ovaj događaj je istekao. Aktuelne događaje možete pronaći na www.tickets.rs

Poslednji datum događaja:: Petak, Avgust 13 2021 12:00

Da li voliš svoje slobodno vreme da provodiš u prirodi? Da li znaš šta je to boutique festival? Da li želiš da na jedno takvo mesto povedeš i porodicu i prijatelje?

Mountain Music Fest je letnji boutique festival muzike i umetnosti na planini na kojem su pored muzičkih sadržaja jednako važni i drugi - adrenalinski, avanturistički, kreativni, sportski i naučni.

Ove godine Mountain Music Fest će se održati 13. i 14. avgusta na dobro poznatoj lokaciji ski staze Crni Vrh. Glavna bina će biti mesto gde će nastupiti Tkač, Ida, Stereobanana, z++, Lost Propelleros, Dram, Funk Shui, Bvana i Neznani Ludaci, dok će White City Soul, Timbe, Peppe i FUNKcioner vrteti ploče na Vinyl stage-u. 

Kao i svake godine, u okviru Čudesne šume će se naći dodatni sadržaji podeljeni u četiri kategorije: kreativne radionice, umetnost, popularna nauka i avantura i sport.

MMF će biti organizovan u skladu sa Safe Events Srbija protokolom po kome je moguće bezbedno organizovati manifestacije u Srbiji. Glavni segment Protokola podrazumeva ograničenje ulaska na one koji su vakcinisani, imaju antitela usled preležanog virusa Covid-19 ili su negativni na Covid testu.

Broj posetilaca festivala je ograničen.

Ulaznice za oba dana festivala, po ceni od 1300 dinara su dostupne do 5. avgusta. Broj ulaznica po ovoj ceni je ograničen na 2000 komada. Svi koji su kupili ulaznice prošle godine i odlučili da ih sačuvaju će moći da ih iskoriste ove godine. Jednodnevne ulaznice će biti moguće kupiti jedino na festivalskom ulazu.

Prvi put biće uveden i treći festivalski dan na koji će biti slobodan ulaz. U nedelju 15. avgusta - popodnevni MMF afterparty, a ove godine domaćin je BegeFank.
 
Vrh!

Za sve informacije koje se tiču lokacije, smeštaja, ulaznica, izvođača, dodatnih aktivnosti, kao i načina ulaska na festival posetite našu internet stranicu  www.mmf.rs, kao i našu facebook (https://www.facebook.com/mountainmusicfest) i instagram (https://www.instagram.com/mmf.festival ) stranicu.
(Izvor: Udruženje građana "Divčibare"; mmf.rs)

Preporuka


Željeni događaj možete pronaći na našem novom sajtu, koji ima za cilj bolje korisničko iskustvo. Nadamo se da ćete u…

André Rieu

Štark Arena, Beograd

Megapopularni dirigent i virtuoz na violini injegov Johann Strauss Orchestra najavili su povratak u beogradsku Arenu.

Prijavite se na naš newsletter!

Budite prvi koji će dobiti infromacije u vezi svih najboljih predstojećih događaja. Klikom na dugme "PRIJAVA", korisnik je saglasan sa Ticket Vision newsletter pravilima privatnosti.

Upozorenje! Vreme će uskoro isteći!
Preostalo vreme:
00:00

ulaznica(e) u korpi

ukupno:


Rok je istekao. Molimo, ponovo stavite stavke u korpu.


Dragi korisniče,

Ovaj sajt koristi kolačiće za poboljšanje korisničkog iskustva. Korišćenjem ovog sajta prihvatate korišćenje kolačića. Politika privatnosti

Prihvati