Program


MASSIMO

MASSIMO

Massimo Savić renomirani je muzičar koji se može pohvaliti s karijerom koja na hrvatskoj i regionalnoj muzičkoj sceni traje već više od 35 godina.

INFO ORGANIZATORA (28.07.2021.):

Ovim vas putem obaveštavamo da je organizator događaja „Scena Pro 7“ primoran odložiti koncert Massima Savića, zakazan za 02.08. na Paliću, zbog tehničkih razloga. Novi termin koncerta zakazan je za 20.09. u 20 sati na istoj lokaciji (Letnja pozornica Palić).

Sve kupljene ulaznice važiće i za novu termin održavanja koncerta. U slučaju da vam novi termin ne odgovara, molimo vas da pošaljete email na office@tickets.rs.

Izvinjavamo se na potencijalnoj neugodnosti izazvanoj ovom promenom. S nadom da ćemo zajedno uživati u koncertu jedinstvenog Massima, šaljemo pozdrave. Vidimo se 20.09. na Paliću sa početkom u 20:00h!


 

MASSIMO SAVIĆ STIŽE NA LETNJU POZORNICU PALIĆ

Nakon veoma uspešnog pionirskog poduhvata, virtuelnog koncerta iz dvorane Lisinski, regionalni umetnik Massimo Savić će stati na scenu Letnje pozornice Palić i obradovati mnogobrojne poklonike njegove muzike. Koncert će se održati za ograničen broj ljudi, uz poštovanje svih epidemioloških mera i preporuka koje donosi Vlada Srbije.

" Radujem se što ćemo se, konačno, družiti u prelepom zdanju Letnje pozornice Palić, pod vedrim nebom. Jedva čekam da nastupim ovog leta, moj bend i ja smo već spremni i sa nestrpljenjem očekujemo da razmenimo energiju i emocije, uželeli smo jedni drugih zar ne?“ izjavio je Massimo

Massimo Savić renomirani je muzičar koji se može pohvaliti s karijerom koja na hrvatskoj i regionalnoj muzičkoj sceni traje već više od 35 godina. “Muzika je vibracija u vazduhu koja izaziva emocije”. To je definicija koju je sam Massimo kreirao i koju rado ponavlja u brojnim intervjuima, ističući da ga fascinira umetnost generalno, ali muzika posebno, budući da je to umetnost koju ne možeš videti, niti dotaknuti, a opet ju čovek oseća i celog ga prožima i obuzima. Kroz svoju karijeru, Massimo se regionalno izdvojio kao jedan od najposebnijih muških vokala današnjice. To dokazuju  i brojne pozitivne kritike muzičkih znalaca kao i feedback publike. Njegove pesme redovnu ne silaze s vrhova top lista, a njegovi albumi su među najprodavanijim izdanjima. Za svaki Massimov koncert se traži ulaznica više, a publika uvek odlazi sa nastupa prepuna ushićenja i radosti!

Posle velikog hita „Mali krug velikih ljudi“ Massimo je ovih dana objavio i novu pesmu pod nazivom „Putujemo i kad stojimo“, pesma koja je inspirisana skorašnjim zemljotresom u Hrvatskoj, ali se u stihovima mogu prepoznati i svi koji su utehu od životnih nesreća pronašli u svom domu i najmilijima. 

Jedan od najpopularnijih pop-muzičara regiona, koji već decenijama gradi vrlo uspešnu karijeru i ima obožavaoce među pripadnicima svih generacija vas poziva da uživate u pesmama sa mnogobrojnih njegovih albuma i da zajedno slavite „muziku, ljubav i najljepše emocije“.

Ulaznice se mogu nabaviti na svim prodajnim mestima u sistemu Tickets.rs

 

Izvor: Scena Pro 7

Preporuka


André Rieu

Štark Arena, Beograd

Megapopularni dirigent i virtuoz na violini injegov Johann Strauss Orchestra najavili su povratak…

ARA MALIKIAN

Belexpocentar, Beograd

Na svetskoj turneji „Royal garage“ , Ara Malikianj predstavlja svoj istoimeni album. Ova…

Megapopularni dirigent i virtuoz na violini injegov Johann Strauss Orchestra najavili su povratak…

Prijavite se na naš newsletter!

Budite prvi koji će dobiti infromacije u vezi svih najboljih predstojećih događaja. Klikom na dugme "PRIJAVA", korisnik je saglasan sa Ticket Vision newsletter pravilima privatnosti.

Dragi korisniče,

Ovaj sajt koristi kolačiće za poboljšanje korisničkog iskustva. Korišćenjem ovog sajta prihvatate korišćenje kolačića. Politika privatnosti

Prihvati