Program


Marko Louis

Marko Louis

Marko Louis, jedan od najtalentovanijih i najproduktivnijih kantautora na našim prostorima, posle duže pauze će nastupiti na intimnom klupskom nastupu, 22. jula, na Letnjoj sceni kluba Bitefartcafe, na Kalemegdanu. Ovom prilikom, Marko će predstaviti i svoj novi singl i album pod nazivom "Sloboda".

Trenutni događajiMarko Louis, jedan od najtalentovanijih i najproduktivnijih kantautora na našim prostorima, posle duže pauze će nastupiti na intimnom klupskom nastupu, 22. jula, na Letnjoj sceni kluba Bitefartcafe, na Kalemegdanu. Ovom prilikom, Marko će predstaviti i svoj novi singl i album pod nazivom "Sloboda".

“Sloboda“ seže duboko u dušu čovečanstva, stvarajući snažan glas pozitivnosti i ljubavi u ovim zahtevnim vremenima. Album je nastavak njegovog jedinstvenog shvatanja tradicionalnih i savremenih zvučnih kulisa. Ovim albumom Marko svoju staru i novu publiku poziva da slave muziku u ovim izazovnim vremenima: "Ovaj album predstavlja slobodu koju, po mom mišljenu, ljudi već odavno nemaju. Kroz masovne medije koji bombarduju sadržajima naše živote, ljudima se nudi iluzija slobode. Muzika je jedan od retkih preostalih formata koja i dalje ima slobodu izražavanja, kako kroz izvođenje, tako i slušanjem." , kaže ovaj talentovani umetnik.

Njegova muzika je uvek bila jedinstvena mesavina hrabrosti i inteligencije s uvidom u stvaranje i tumačenje ritma, melodije i aranžmana. Marko je inspirisan drugim muzicarima, ali istovremeno im uzvraća uslugu nadahnjujući ih: "Ovaj osjećaj slobode kroz muziku za mene je najčistiji oblik emocija. To je osecaj od glave do pete, stvoren zvukovima koji prerastaju u pesmu.Upravo takav osjećaj sam imao dok sam stvarao svoju slobodu: “Sloboda!" , kaže Marko

Inače je vrlo poznat po svojim energičnim i nezaboravnim nastupima uživo. Ta živa energija utkana je u muziku njegovog novog albuma.

 

Sve ulaznice su za stajanje.

Nakon kupovine ulaznice, moguća je rezervacija ograničenog broja stolova i pultova u klubu na brojeve telefona 063594294 & 063594054. 

Kupovina ulaznice ne podrazumeva i rezervaciju mesta.

 

Izvor: Novi Bitefartcafe

 

Preporuka


André Rieu

Štark Arena, Beograd

Megapopularni dirigent i virtuoz na violini injegov Johann Strauss Orchestra najavili su povratak…

ZDRAVKO ČOLIĆ

Knežev Arsenal, Kragujevac

Koncert Zdravka Čolića u prostoru "Kneževog arsenala" u Kragujevcu biće održan 4.septembra u…

Prvi Open Air Jazz Festival u Beogradu održaće se pod nazivom Jazz in…

Prijavite se na naš newsletter!

Budite prvi koji će dobiti infromacije u vezi svih najboljih predstojećih događaja. Klikom na dugme "PRIJAVA", korisnik je saglasan sa Ticket Vision newsletter pravilima privatnosti.

Dragi korisniče,

Ovaj sajt koristi kolačiće za poboljšanje korisničkog iskustva. Korišćenjem ovog sajta prihvatate korišćenje kolačića. Politika privatnosti

Prihvati