Program


KALIOPI

KALIOPI

Kaliopi je svojoj publici na poslednjoj koncertnoj turneji obećala povratak u gradovima koji su pevali sa njom. Isto tako na njenoj koncertnoj mapi su i gradovi koje turneja nije uspela da obuhvati zbog početka pandemije.

Trenutni događajiKALIOPI PONOVO STARTUJE SVOJU KONCERTNU PRIČU SA KONCERTOM U NIŠU I PORUČUJE - “ŽIVOT BEZ MUZIKE JE KAO PRAZAN KOFER LJUBAVI”

Nakon godinu i po dana koje smo proveli u izolaciji na globalnom nivou, muzičari se lagano vraćaju sceni i svojoj publici.

Kaliopi je svojoj publici na poslednjoj koncertnoj turneji obećala povratak u gradovima koji su pevali sa njom. Isto tako na njenoj koncertnoj mapi su i gradovi koje turneja nije uspela da obuhvati zbog početka pandemije.

Odluka njenog tima je bila jednoglasna, da se krene iz Niša.

 

Kaliopi nam je rekla zašto:

“Uvek pamtim atmosferu i pevanje publike na svakom od mojih koncerata. Osećaj nakon koncerta i radost mog benda. Još uvek mi svira u glavi energija kojom su me dočekale Nišlije. A kada su nas ispraćali i dok sam napuštala scenu u sebi sam pomislila (“Sada bi mogla još jedan koncert da otpevam za njih”), eto takvi su bili.

Zato sam odlučila da prvi koncert nakon pandemije podelim sa njima, ovaj put u prekrasnom ambijentu Banovine.

Nek se dobro pripreme, jer ovaj zagrljaj od muzike i emocija biće snažniji nego ikad!” 

 

Koncert će se održati u Banovini - Dvorište Univerziteta, 31.07.2021(subota) sa početkom u 21 sati. 

 

Producent turneje je Agencija Scena asm.

Izvor: Scena asm

 

Preporuka


André Rieu

Štark Arena, Beograd

Megapopularni dirigent i virtuoz na violini injegov Johann Strauss Orchestra najavili su povratak…

ZDRAVKO ČOLIĆ

Knežev Arsenal, Kragujevac

Koncert Zdravka Čolića u prostoru "Kneževog arsenala" u Kragujevcu biće održan 4.septembra u…

Prijavite se na naš newsletter!

Budite prvi koji će dobiti infromacije u vezi svih najboljih predstojećih događaja. Klikom na dugme "PRIJAVA", korisnik je saglasan sa Ticket Vision newsletter pravilima privatnosti.

Dragi korisniče,

Ovaj sajt koristi kolačiće za poboljšanje korisničkog iskustva. Korišćenjem ovog sajta prihvatate korišćenje kolačića. Politika privatnosti

Prihvati