Program


IGOR VINCE & His Drum, and Keys (Srb, Cub, Bra)

IGOR VINCE & His Drum, and Keys (Srb, Cub, Bra)

Igor Vince &His Drum, Brass And Keys (Srb, Cub, Bra) su internacionalni, 13-člani bend, sa snažnom duvačkom sekcijom, upečatljivom ritam sekcijom, egzotičnim pratećim vokalima, dve afro-funky plesačice, na čijem čelu je Igor Vince, autor, vokal i instrumentalista.

● Rhythm & Soul ● Afro & Rock ● Reggae & WorldBeat ●
Igor Vince &His Drum, Brass And Keys (Srb, Cub, Bra) su internacionalni, 13-člani bend, sa snažnom duvačkom sekcijom, upečatljivom ritam sekcijom, egzotičnim pratećim vokalima, dve afro-funky plesačice, na čijem čelu je Igor Vince, autor, vokal i instrumentalista.

Uoči koncerta u sali Amerikana Doma omladine Beograda, Igor Vince objaviće novi audio/video album snimljen uživo na velikom koncertu na Kalemegdanu 2018. godine, na kome su Igor Vince i njegov bend“Drum, Brass And Keys”sjajnim nastupom oduševili mnogobrojnu publiku.

Igorovu autorsku muziku karakteriše zanimljiv spoj dva izražena senzibiliteta, sa jedne strane veoma emotivnih i opuštajućih balada i sa druge vrlo ritmičnih i eksplozivnih numera. Kako kroz muziku, tako i kroz tekstove svojih pesama, Igor, iz romantičnih ljubavnih tema prelazi do jasnih i oštrih poruka kojima se obraća današnjem društvu, poput “Zaboravili smo da volimo, da čuvamo, da cenimo”, “We are not aware of how happy we are”. Rečima, muzikom i nastupom sa svojim internacionalnim bendom, Igor šalje nedvosmislenu poruku o ljubavi i borbi protiv predrasuda, i poziva za predah i vraćanje lepotama jednostavnosti, vraćanje sebi i pravim ljudskim vrednostima. U njegovoj muzici prisutni su uticaji žanrova kao što su rege, fank, latin, afrobit i soul. Nakon objavljivanja debi albuma, Vins je sa svojim velikim internacionalnim sastavom ostvario značajan broj nastupa u zemlji i regionu. Osim nesvakidašnjeg talenta, Igorov muzički izraz značajno obogaćuje sada već veliko iskustvo, koje je stekao svirajući na najpoznatijim binama širom sveta sa ikonom afričke muzike Femijem Kutijem, i to kao prvi muzičar u bendu u istoriji familje Kuti koji nije afričkog porekla.

Igor Vince izučavao je muziku u Senegalu, Beninu, Maliju, Nigeriji, Etiopiji, Kubi, Francuskoj, Nemačkoj i Srbiji. Kao talentovani instrumentalista nastupao je sa nekima od najvećih imena svetske muzike danas kao što suKeziah Jones, Fatoumata Diawara, Cheick Tidiane Seck, Dean Bowman, Cheikh LoiFemi Kuti. Godine 2011. posvetio se svom solo projektu sa ekipom muzičara iz svih delova planete. Njegov album prvenac „Let’s Do It” na kome gostuju legendarniFemi Kuti, Dean BowmaniTommy Tobjavljen je u maju 2015. godine. Iste godine na poziv legendarnog afričkog muzičara Femija Kutija, Igor postaje zvaničan član čuvenog benda “Femi Kuti & The Positive Force“, sa kojim je od tad svirao na nekoliko velikih turneja širom sveta.

“Igor Vince uspešno zaranja duboko u muzičke tradicije sveta da bi stvorio nešto iskreno vedro i emotivno….” –REGGAE4U

“Igor poseduje neverovatan talenat. Njegova strast i muzikalnost prevazilaze sve kulturne barijere.” – Femi Kuti

“Debi album Let’s Do It pun je iznenađenja i pozitivnih vibracija za sve one koji su žedni istinske inovacije na polju svetske muzike…” –Dancehall Reggae World

“…album sa novim, svežim, vedrim, osećajnim, eksplozivnim i opuštajućim numerama…” – Blic

“…saks odvaja mišiće od kostiju, stvar je ritmična i plesna, pravi afrobeat, poruka ‘Fight your prejudice‘ danas je možda aktualnija nego ikada…” – ZliHadzo

Preporuka


LEXINGTON

Štark Arena, Beograd

LEXINGTON

LARA FABIAN

Štark Arena, Beograd

Sa više od 20 miliona albuma prodatih širom sveta, Lara Fabian se vraća…

Tri Makedonke moraju da se bore sa kontrolom nad svojim telom, tradicijom, odanošću,…

Prijavite se na naš newsletter!

Budite prvi koji će dobiti infromacije u vezi svih najboljih predstojećih događaja. Klikom na dugme "PRIJAVA", korisnik prihvata da od strane Tickets.rs na email dobija Novosti.

Dragi korisniče,

Ovaj sajt koristi kolačiće za poboljšanje korisničkog iskustva. Korišćenjem ovog sajta prihvatate korišćenje kolačića. Politika privatnosti

Prihvati