Program


HARLEM GLOBETROTTERS

HARLEM GLOBETROTTERS

Harlem Globetrotters, najpoznatiji košarkaški zabavljači na svetu, nakon 13 godina ponovo dolaze u Beograd! Ovaj košarkaški spektakl očekuje nas u Hali sportova 21.maja 2019.godine

ČUVENI HARLEMOVCI OPET U BEOGRADU –

“HARLEM GLOBETROTTERS FAN POWERED WORLD TOUR” NA PROLEĆE U HALI SPORTOVA!

 

Harlem Globetrotters, najpoznatiji košarkaški zabavljači na svetu, nakon 13 godina ponovo dolaze u Beograd! Ovaj košarkaški spektakl očekuje nas u Hali sportova 21.maja 2019.godine

 

Harlem Globetrotters poznati su po neverovatnim košarkaškim akrobacijama, zabavi, kao i delima dobre volje kako na terenu tako i van njega.

Fanovi bili najvažniji, ali ove godine, sve što rade približiće fanove terenu više nego ikad pre! Pridružite im se na sasvim novoj Fan Powered svetskoj turneji!Ovog puta, imaćete preko 20 prilika pre za vreme i nakon utamice da se družite sa Globetotter zvezdama!

 

Globetrotterse je osnovao Ejb Saperštejn 1926. godine, a prvu zvaničnu utakmicu odigrali su 7. januara naredne godine. Tokom godina su odigrali preko 26 hiljada utakmica u 123 zemlje. U Srbiji su prvi put nastupili pre šezdesetak godina pred preko 30.000 ljudi na stadionu JNA. Svaki put kada su Harlem Globetrotters posetili Srbiju napravili spektakl koji je ostao upamćen ne samo po atraktivnim potezima, već i po odličnoj poseti.  

 

Ono što je novo ove godine, to je da možete da skinete interaktivnu Globetrotters’ aplikaciju za mobilni telefon sa ekskluzivnim performansama. Zahvaljujući ovoj aplikaciji moći ćete da učestvujete u obaranju rekorda u spinovanju lopte na prstu. Možete obezbediti i svoje mesto na njihovom ekskluzivnom događaju koji se dešava pre svake utakmice - Magic Pass-u. Magic Pass daje vam ekskluzivni pristup zvezdama tima, mogućnost da učite trikove, igrate basket i fotografišete se na terenu. Nakon utakmice, možete da prisustvujete i davanju autograma.

 

Svetski poznati Harlem Globetrottersi su neki od najsenzacionalnijih sportista na planeti, a na listi je veliki broj zvezda kao što su Big Easy, Lights Out, Torch, Spider, Bulldog, Flip, Handles a predvođeni su legendarnim trenerom Sweet Lou Dunbarom.

 

Jedinstveni šou Globetrottersa je bez presedana u svetu porodične zabave. Nemojte to propustiti, nabavite svoje ulaznice već danas I dođite u Halu sportova 21.maja!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Preporuka


André Rieu

Štark Arena, Beograd

Megapopularni dirigent i virtuoz na violini injegov Johann Strauss Orchestra najavili su povratak…

NICK MASON'S SAUCERFUL OF SECRETS

Sava Centar, Beograd

U Beograd stiže Nik Mejson, bubnjar grupe Pink Floyd koji će zajedno sa…

Dan zaljubljenih u Kombank Dvorani rezervisan je za MUZIČKU PREDSTAVU Ivana Bosiljčića koji…

Prijavite se na naš newsletter!

Budite prvi koji će dobiti infromacije u vezi svih najboljih predstojećih događaja. Klikom na dugme "PRIJAVA", korisnik prihvata da od strane Tickets.rs na email dobija Novosti.

Dragi korisniče,

Ovaj sajt koristi kolačiće za poboljšanje korisničkog iskustva. Korišćenjem ovog sajta prihvatate korišćenje kolačića. Politika privatnosti

Prihvati