Program


GOBLINI, Six Pack, Psi i Petar Pan

GOBLINI, Six Pack, Psi i Petar Pan

BELGRADE FORT FEST

KERBER I GOBLINI NA PRVOM BELGRADE FORT FESTU
9. I 10. JUL 2021, KALEMEGDAN, ROVOVI KOD VOJNOG MUZEJA

Beograd, 22.06.2021 - Ne samo da su dugoočekivani bili koncerti uopšte, već i nastupi bendova koji će da budu nosioci novog festivala koji se rađa u Beogradu! KERBER i GOBLINI obeležiće prvo izdanje FORT FESTA koji se odigrava 9. i 10. jula 2021. u srcu grada - na Kalemegdanskoj tvrđavi.

,,Korona je za nas bila ZATVOR, u pravom smislu. Zakazani koncert je naša velika
radost. Zver je opet na slobodi. Kalemegdan, simbol Beograda i Srbije, oduvek pravo mesto za R'n'R žurke. Konačno LIVE”, kazao je Goran Šepa Gale, frontmen Kerbera, pred veliki beogradski koncert u okviru Belgrade Fort Festivala na kojem će nastupiti 9. jula.

Kerber ima još jedan veliki razlog za slavlje - 40 godina benda! Ovaj značajan jubilej započeli su objavljivanjem novog singla ,,Bestraga sve", a sudeći prema komentarima, publika je željno iščekivala novi Kerber. Jedan od komentara, koji se posebno izdvojio na youtubeu, kaže: ,,Svi rock bendovi se promenili, svi! Samo je Kerber ostao dosledan i veran sebi. E, to je snaga!".

U punoj snazi Kerber planira da izađe pred beogradsku publiku 9. jula! Prvog dana Belgrade Fort Festa, Kerberu će društvo praviti Nenad Zlatanović sa grupom Texas Flood.

Nosioci programa drugog dana Belgrade Fort Festa biće grupa GOBLINI, koji su posle šest godina diskografske pauze objavili hvaljeni album ,,Jednina". Pandemija ih je sprečila da ga promovišu onako kako to najbolje znaju i kako priliči ovoj ekipi. Zato će i album ,,Jednina" i ostali hitovi Goblina da zagrme sa Kalemegdana 10. jula.

,,Ti si taj koga čekaju da menja" kažu Goblini na jednom od najvećih hitova sa aktuelnog albuma, i 10. jula će oni biti ti koji će promeniti dosadašnje stanje tišine i mirovanja - spektaklom koji pripremaju označiće povratak na velike bine među svoju brojnu publiku.

Pank rok feštu koja se sprema drugog dana Belgrade Fort Festa uveličaće i Six Pack, koje Beograđani nemaju često prilike da vide uživo, ali i PSI i Petar Pan.

Ulaznice su u prodaji na Ticket Vision prodajnim mestima i tickets.rs.

Promotivni kontigent dnevnih ulaznica dostupan je po ceni od 1.200 dinara, u ograničenom tiražu.

Redovna cena biće 1.500 dinara, odnosno 2.000 dinara na veče održavanja festivala.

Izvor: Odličan hrčak

 


Preporuka


André Rieu

Štark Arena, Beograd

Megapopularni dirigent i virtuoz na violini injegov Johann Strauss Orchestra najavili su povratak…

Jazz festival Nišville 2021

Niška Tvrđava, Niš

Jazz festival Nišville 2021

Jazz festival Nišville 2021!

Prijavite se na naš newsletter!

Budite prvi koji će dobiti infromacije u vezi svih najboljih predstojećih događaja. Klikom na dugme "PRIJAVA", korisnik je saglasan sa Ticket Vision newsletter pravilima privatnosti.

Dragi korisniče,

Ovaj sajt koristi kolačiće za poboljšanje korisničkog iskustva. Korišćenjem ovog sajta prihvatate korišćenje kolačića. Politika privatnosti

Prihvati