Program


ARA MALIKIAN

ARA MALIKIAN

Na svetskoj turneji „Royal garage“ , Ara Malikian predstavlja svoj istoimeni album. Ova turneja je obuhvatila najvažnije svetske prestonice u kojima nastupa u najprestižnijim koncertnim salama i pozorištima: London, Pariz, Njujork, Moskva, Rim, Buenos Ajres, Santjago, Lima, Meksiko siti, Peking, Hong Kong, Madrid , Berlin, Beograd....

Trenutni događajiINFO ORGANIZATORA (23.09.2021.):

"Još jednom smo primorani da koncert Are Malikiana zakazan 28. septembra u Kombank dvorani u terminima od 19 i 21 čas ponovo pomerimo po datumu i mestu događaja. 

Ovog puta koncert pomeramo za 22. decembar u Belexpo centru. Sve ulaznice bilo da su kupljene za termin od 19 ili 21 čas u za koncert u Kombank dvorani, odnosno prethodne termine za Sava Centar, važiće i u novom terminu od 20 časova, ali ovog puta u Belexpo centru.

Novi kontigent ulaznica za koncert Are Malikana u Belexpo centru 22. decembra biće  u prodaji na svim prodajnim mestima Tickets.rs od 24.septembra. 

Raspored  sedenja će biti postavljen po sektorima , a sektori su raspoređeni po cenama ulaznica. 

Mesta u sektorima  neće biti numerisana jer je tehnički neizvodljivo preslikati numeraciju iz Sava Centra ili Kombank dvorane. 

Draga publiko hvala na dosadašnjem strpljenju  i razumevanju, a molimo da zajedno sačekamo koncert Are Malikiana . Nadajmo se boljim vremenima za umetnost , koncerte i sve nas. 

Na osnovu usvojene Uredbe Vlade Srbije o neiskorišćenim ulaznicama za otkazane ili odložene događaje, organizator može kupcu ponuditi da je iskoristi prilikom narednog održavanja događaja ili za neku drugu manifestaciju u njegovoj organizaciji (najkasnije do 31.12.2021.).

Sve kojima ne odgovara termin ili mesto događaja obaveštavamo da povraćaj novca za ulaznice mogu dobiti od 01. do 14. januara 2022. godine , a u skladu sa uredbom vlade (službeni glasnik 106/2020).“

 


 

INFO ORGANIZATORA (18.05.2021):

Koncert Are Malikiana prvobitno zakazan za 14. Oktobar 2020.godine, a usled nepovoljne epidemiološke situacije, pomeren na 21.Maj 2021. godine,  održaće se u novom terminu i na novom mestu :

28. Septembar 2021. godine u  19 i 21h u Kombank dvorani (bivša Dvorana Doma sindikata).

Sve kupljene ulaznice važe za termin od 21h, ali ih je potrebno  zameniti za nove, zbog promene mesta održavanja.

Zamena će biti omogućena na prodajnim mestima Tickets-a i to: Dom omladine Beograda i blagajna Tickets-a u Ušće shoping centru, od 01.06.- 20.09.2021.

Molimo Vas da na vreme  izvršite zamenu svojih ulaznica , kako bi bili u mogućnosti da prisustvujete dogadjaju.

Za nove kupce, puštene su u prodaju ulaznice za  koncert od 19h.

Hvala na razumevanju.

 


 

Ara Malikian

Kombank dvorana, 28.septembar u 19 i 21h

Ara Malikian je španski violinista libansko-jermenskog porekla. Rođen 1968. godine i živi u Madridu. Snimio je više od 40 albuma i producirao veliki broj predstava.

Na svetskoj turneji „Royal garage“ , Ara Malikianj predstavlja svoj istoimeni album. Ova turneja je obuhvatila najvažnije svetske  prestonice  u kojima  nastupa u najprestižnijim koncertnim salama i pozorištima: London, Pariz, Njujork, Moskva, Rim, Buenos Ajres, Santjago, Lima, Meksiko siti, Peking, Hong Kong, Madrid , Berlin, Beograd....

Ara je svetski priznat umetnik koga predstavljaju kao libanskog virtuoza sa jermenskim začinima. Njegova muzika je klasična virtuoznost u kombinaciji sa muzikom za tango i flamenko. Često izvodi obrade rok pesama i filmskih hitova. Njegova interpretacija vuče korene iz arapske i jevrejske kulture.

Zbog svoje muzikalnosti i virtuoznosti kao mlad violinista, nagrađen je nagradom Niccolo Paganini.

Za sebe kaže da hoće da bude  Paganini u odelu Džimija Hendriksa.

U nastavku svetske turneje, dolazi u Beograd,  u Kombank dvoranu, gde će održati dva koncerta 28.septembra . Prvi  koncert počinje  u  19 časova. Početak drugog  u 21 čas.

Ne propustite ovaj spektakularni muzički događaj !

Izvor: Music Star Production

Preporuka


André Rieu

Štark Arena, Beograd

Megapopularni dirigent i virtuoz na violini injegov Johann Strauss Orchestra najavili su povratak u beogradsku Arenu.

Natali Dizdar

Novi Bitefartcafe, Belgade

Natali Dizdar, omiljena zadarska pevačica, publiku je osvojila već prvim singlom “Ne daj”, koji će uskoro proslaviti svoju dvadesetu godišnjicu.…

Ove godine se održava 37. izdanje Beogradskog džez festivala, kojim se istovremeno navršava pola veka od rođenja manifestacije, 1971. godine.…

Prijavite se na naš newsletter!

Budite prvi koji će dobiti infromacije u vezi svih najboljih predstojećih događaja. Klikom na dugme "PRIJAVA", korisnik je saglasan sa Ticket Vision newsletter pravilima privatnosti.

Dragi korisniče,

Ovaj sajt koristi kolačiće za poboljšanje korisničkog iskustva. Korišćenjem ovog sajta prihvatate korišćenje kolačića. Politika privatnosti

Prihvati